Termografering af hus

Vi garanterer for at det kan betale sig

Termografering af hus

Grundig termografering af hus

Hos J.H. Termografi udfører vi termografering af hus, for at identificere mulige energibesparende tiltag såsom isolering mm. Der er mange fordele ved termografering af hus, herunder er det prisbilligt til sammenligning med de store risici, som kan være forbundet med undladelsen. I dag har flere forsikringsselskaber det som et krav, hvilket er endnu en god grund til, at få bestilt en tid hos vores certificerede tekniker.

Termografering af hus kan bl.a. forebygge:

  • Utilsigtet afbrydelser af elforsyningen
  • Finde overophedede komponenter, der kræver udskiftning
  • Påvise overbelastninger grundet elektromekaniske fejl
  • Identificere steder, hvor isoleringen er utilstrækkelig
  • El-tavle brand

Uanset om du er bosat i Jylland, på Fyn eller Sjælland – så kan vi hjælpe dig. Vores tekniker kan hjælpe med termografering af hus eller eltavle. Vi dækker hele landet, så tøv ikke med at række ud til os i dag.

Kamera bruges til infrarødt foto

Vores fokusydelser er

Industri

Erhverv

Landbrug

Kamera

Serviceaftale efter dine behov

Vi anbefaler at få foretaget et regelmæssigt eftersyn. På den måde sikrer du, at vores eksperter forebygger utilsigtede afbrydelser i huset. Lad vores eksperter stå for vedligeholdelsesprogram til termografering af hus. I fællesskab skaber vi de bedste resultater.

Når vi står for et eftersyn hos dig, sørger vi altid for at følge Dansk Teknologisk Instituts (DTI) vejledning i forhold til termografering af hus. Vi udfører en grundig og detaljeret rapport, der indeholder billeder og uddybning af fejlbeskrivelser. Herefter vurderer vores godkendte termograf tilstanden, og hvor hurtigt du bør få fejlen rettet.

Få et skræddersyet tilbud i dag

I mange tilfælde kan du opleve pengebesparelser, når du får udført en termografering af hus. Når du vælger et samarbejde med os, er du garanteret en partner, der er rustet til at udføre korrekt og sikkert arbejde – hver gang. Vi tilbyder professionel vejledning fra A-Z, så du modtager den rigtige løsning for dit hus. Få et uforpligtende og skræddersyet tilbud, der matcher dine behov og ønsker. Kontakt os på telefon 70 26 87 88, eller send en mail til jh@jh-termografi.dk.

Kamera

Serviceaftale

Med et vedligeholdelsesprogram/serviceaftale med J.H. Termografi ApS forebygges unødvendige og kostbare driftsstop og reparationer.

På den måde reduceres de samlede driftsomkostninger, produktionsplanlægningen holdes mere stabilt, bedre og billigere vedligehold samt en reducering af reservedelslageret. Vi kan tilbyde at være jeres sparringspartner og en sikkerhed for jeres el-installationer gennem en serviceaftale.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer beskeder her fra siden hurtigst muligt

J. H. Termografi

Logo i hvid
Tekniq logo
DBI logo
Hvidt logo
Godkendt autoriseret installatør