Termografering af eltavle

Få fuld udbytte af vores ekspertise

Termografering af eltavle

Professionel termografering af eltavle

Har du brug for en ekspert til termografering af eltavle? Hos J.H. Termografi har vi mange års erfaring med at fotografere eltavler med et varmefølsomt kamera. Vores mål er, at vi opdager brandfarlige punkter, energispil eller begyndende fejl og nedbrud på dine installationer, før de sker.

Hvorfor skal du vælge termografering af eltavle?

  • Identificere potentielle sikkerhedsrisici, fejl og problemer i eltavler, inden de fører til driftsstop
  • At afsløre ubalancer i belastningen på eltavler
  • At give et bedre overblik og viden om din el installation

Der findes mange gode grunde til, at du bør få udført en termografering af eltavle. Når du vælger os somdin samarbejdspartner, kan du opnå et bedre overblik over forbrug, spare penge og minimere brandrisici. Vi udfører termografering af eltavle og hus hos kunder i industri, erhverv og landbrug i hele landet.

Kamera bruges til infrarødt foto

Vores fokusydelser er

Industri

Erhverv

Landbrug

Kamera

Hos os er du i sikre hænder

Du kan trygt stole på os, når vi står for din termografering af eltavle. Vi har udstyret og den nødvendige ekspertise til at skabe de bedste løsninger og resultater for vores kunder. Alt arbejde udføres korrekt og sikkert inden for konkurrencedygtige priser og aftalte deadlines.

Det er en stor fordel, at foretage regelmæssige eftersyn, så der forebygges utilsigtede afbrydelser i produktionen såvel som i kontormiljøet. Lad os varetage din virksomheds vedligeholdelse, vi skræddersyr en serviceaftale, der passer til din virksomhed.

Kontakt vores eksperter i dag

Få et uforpligtende og skræddersyet tilbud af vores erfarne teknikere. Vores dygtige fagfolk er klar med professionel vejledning, så du rådgives til den helt rigtige løsning. Vi sørger for en termografering af eltavle, der matcher netop dine behov og ønsker. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Kontakt os på telefon 70 26 87 88, eller send en mail til jh@jh-termografi.dk.

Kamera

Serviceaftale

Med et vedligeholdelsesprogram/serviceaftale med J.H. Termografi ApS forebygges unødvendige og kostbare driftsstop og reparationer.

På den måde reduceres de samlede driftsomkostninger, produktionsplanlægningen holdes mere stabilt, bedre og billigere vedligehold samt en reducering af reservedelslageret. Vi kan tilbyde at være jeres sparringspartner og en sikkerhed for jeres el-installationer gennem en serviceaftale.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer beskeder her fra siden hurtigst muligt

J. H. Termografi

Logo i hvid
Tekniq logo
DBI logo
Hvidt logo
Godkendt autoriseret installatør