Termofotografering

Forebyg fejl og nedbrud på installationer

Termofotografering

Dybdegående termofotografering

Leder du efter en dygtig termograf? Hos J.H. Termografi har vi en bred vifte af kompetencer inden for termofotografering. Vi kan varetage enhver termofotografi opgave. Vores teknikere gør brug af et varmefølsomt kamera, der kan fotografere eltavler, huse, bygninger mm. Lad os finde frem til brandfarlige punkter, energispild og eventuelle fejl og nedbrud på dine installationer.

Termofotografering kan blandt andet forebygge følgende:

  • Utilsigtet afbrydelser af elforsyningen
  • Finde overophedede komponenter der kræver udskiftning.
  • Påvise overbelastninger grundet elektromekaniske fejl
  • El-tavle brand

Med mange års erfaring kan vi udføre et eftersyn, der lever op til vejledningen fra Dansk Teknologisk Instituts (DTI) samt DBI retningslinje 010-1. Vi udarbejder en grundig termografirapport, som indeholder både billeder og beskrivelser af fejl. Vores teknikere sørger også for at vurdere tilstanden under termofotografering, så du hurtigst muligt kan få fikset eventuelle problemer.

Kamera bruges til infrarødt foto

Vores fokusydelser er

Industri

Erhverv

Landbrug

Kamera

Vedligeholdelse efter dine behov

Du kan trygt stole på os, når vi står for sikkerhed og dokumentation for korrekt udført arbejde. Alt vores arbejde kan anvendes til forsikringsselskabet, så du har mulighed for at opnå pengebesparelser i forbindelse med termofotografering. Når du vælger at få en vedligeholdelsesaftale med termofotografering hos os, er du sikret en billig løsning i forhold til de store risici, der kan forekomme med undladelsen.

Lad os tage en uforpligtende snak i dag

Få udført en professionel termofotografering af en godkendt termograf. Vi tilbyder at skræddersy et uforpligtende tilbud, der matcher dine specifikke behov og ønsker. Vores teknikere yder altid sit bedste for at skabe tryghed og kvalitetsresultater – hver gang.

Bliv en del af vores glade og tilfredse kunder allerede i dag. Uanset hvor i landet du bor, så kan vi hjælpe dig. Har du spørgsmål eller ønsker kompetent vejledning? Kontakt os på telefon 70 26 87 88, eller send en mail til jh@jh-termografi.dk.

Kamera

Serviceaftale

Med et vedligeholdelsesprogram/serviceaftale med J.H. Termografi ApS forebygges unødvendige og kostbare driftsstop og reparationer.

På den måde reduceres de samlede driftsomkostninger, produktionsplanlægningen holdes mere stabilt, bedre og billigere vedligehold samt en reducering af reservedelslageret. Vi kan tilbyde at være jeres sparringspartner og en sikkerhed for jeres el-installationer gennem en serviceaftale.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer beskeder her fra siden hurtigst muligt

J. H. Termografi

Logo i hvid
Tekniq logo
DBI logo
Hvidt logo
Godkendt autoriseret installatør