Teknikken bag

Teknikken bag

Kend dine installationer

El-Termografering er et infrarødt foto termografisk undersøgelse af bl.a. el-tavler og el-installationer, som i dag er den mest anerkendte og anvendte metode til at synliggøre begyndende fejl og nedbrud på installationer. Derfor har den uendelige mange fordele og er meget prisbillig i forhold til de store risici, som kan være forbundet med undladelsen og er endda et krav blandt de mange forsikringsselskaber.

En termografisk undersøgelse af elinstallationer, kan minimere risici for brand, driftsstop og finde løse og dyre forbindelser.

3 gode grunde til termografering

  • Minimer brandricisi
  • Bedre overblik over forbrug
  • Spar penge

Vores fokusydelser er

Industri

Erhverv

Landbrug

Overvej termografering – det kan betale sig

For alle større og mindre virksomheder er el sikkerhed en vigtig faktor for at kunne opretholde en stabil produktion / drift.

El-Termografering kan bl.a. forebygge:

  • Utilsigtet afbrydelser af elforsyningen
  • Finde overophedede komponenter der kræver udskiftning.
  • Påvise overbelastninger grundet elektronmekaniske fejl
  • El-tavlebrand

Et utilsigtet driftsstop har væsentlig større omkostninger, end planlagt vedligeholdelse.

Derfor er det fordelagtigt at fortage regelmæssige eftersyn, der derved forebygger utilsigtede afbrydelser i produktionen såvel som i kontormiljøet.

JH Termografi tilbyder at deltage i virksomhedernes vedligeholdelsesprogram, og i fællesskab kan vi udarbejde en serviceaftale, der passer til netop jeres virksomhed.

Prisen for termografi

Vi tilbyder meget konkurrencedygtige priser, udført med det førende udstyr indenfor feltet. Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Få udbytte af termograferingen

Når vi udarbejder et eftersyn og en rapport bliver det altid udført ud fra Dansk Teknologisk Instituts (DTI) vejledning i termografering af stærkstrømtekniske anlæg samt DBI retningslinie 010-1.

Udover at vi har de fornødne kompetencer og udstyr samt certificering til el-termografering, udarbejder vi også altid en dybdegående termografirapport, som altid er dokumenteret med billeder samt uddybet med fejl beskrivelser. Dernæst for vores kunder også en vurdering af tilstanden og hvor hurtigt fejlen bør rettes.

Derfor er man som kunde godt rustet og har en sikkerhed samt dokumentation for korrekt udført arbejde. Vores rapporter kan også anvendes i forbindelse med jeres forsikringsselskab.

Du kan måske opnå præmie besparelser hos dit forsikringsselskab, hvis der udføres termografering af en godkendt termograf.

Hør nærmere hos dit eget forsikringsselskab.

Serviceaftale

Med et vedligeholdelsesprogram/serviceaftale med J.H. Termografi ApS forebygges unødvendige og kostbare driftsstop og reparationer.

På den måde reduceres de samlede driftsomkostninger, produktionsplanlægningen holdes mere stabilt, bedre og billigere vedligehold samt en reducering af reservedelslageret. Vi kan tilbyde at være jeres sparringspartner og en sikkerhed for jeres el-installationer gennem en serviceaftale.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer beskeder her fra siden hurtigst muligt

J. H. Termografi