Teknikken bag

Teknikken bag

Kend dine installationer

El-Termografering er et infrarødt foto termografisk undersøgelse af bl.a. el-tavler og el-installationer, som i dag er den mest anerkendte og anvendte metode til at synliggøre begyndende fejl og nedbrud på installationer. Derfor har den uendelige mange fordele og er meget prisbillig i forhold til de store risici, som kan være forbundet med undladelsen og er endda et krav blandt de mange forsikringsselskaber.

En termografisk undersøgelse af elinstallationer, kan minimere risici for brand, driftsstop og finde løse og dyre forbindelser.

3 gode grunde til termografering

  • Minimer brandricisi
  • Bedre overblik over forbrug
  • Spar penge
Kamera bruges til infrarødt foto

Vores fokusydelser er

Industri

Erhverv

Landbrug

Overvej termografering – det kan betale sig

For alle større og mindre virksomheder er el sikkerhed en vigtig faktor for at kunne opretholde en stabil produktion / drift.

El-Termografering kan bl.a. forebygge:

  • Utilsigtet afbrydelser af elforsyningen
  • Finde overophedede komponenter der kræver udskiftning.
  • Påvise overbelastninger grundet elektronmekaniske fejl
  • El-tavlebrand

Et utilsigtet driftsstop har væsentlig større omkostninger, end planlagt vedligeholdelse.

Derfor er det fordelagtigt at fortage regelmæssige eftersyn, der derved forebygger utilsigtede afbrydelser i produktionen såvel som i kontormiljøet.

JH Termografi tilbyder at deltage i virksomhedernes vedligeholdelsesprogram, og i fællesskab kan vi udarbejde en serviceaftale, der passer til netop jeres virksomhed.

Termografering
Kabler
Kamera

Prisen for termografi

Vi tilbyder meget konkurrencedygtige priser, udført med det førende udstyr indenfor feltet. Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Om J.H. Termografi

J.H. Termografi ApS ejes og drives af Aut. El-installatør Jørgen Hansen, som startede J.H. Termografi i 2010.
De daglige arbejdsopgaver i forbindelse med termografi bliver løst af Jørgen Hansen selv, som sætter kundeservice i højsæde, og som ved at tilfredse kunder, er fundamentet i virksomheden.
Såfremt De ønsker yderligere oplysninger, står vi naturligvis gerne til rådighed.

Kamera

Serviceaftale

Med et vedligeholdelsesprogram/serviceaftale med J.H. Termografi ApS forebygges unødvendige og kostbare driftsstop og reparationer.

På den måde reduceres de samlede driftsomkostninger, produktionsplanlægningen holdes mere stabilt, bedre og billigere vedligehold samt en reducering af reservedelslageret. Vi kan tilbyde at være jeres sparringspartner og en sikkerhed for jeres el-installationer gennem en serviceaftale.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer beskeder her fra siden hurtigst muligt

J. H. Termografi

Logo i hvid
Tekniq logo
DBI logo
Hvidt logo
Godkendt autoriseret installatør