El-Termografering er et infrarødt foto termografisk undersøgelse af bl.a. el-tavler og el-installationer, som i dag er den mest anerkendte og anvendte metode til at synliggøre begyndende fejl og nedbrud på installationer. Derfor har den uendelige mange fordele og er meget prisbillig i forhold til de store risici, som kan være forbundet med undladelsen og er endda et krav blandt de mange forsikringsselskaber.

En termografisk undersøgelse af elinstallationer, kan minimere risici for brand, driftsstop og finde løse og dyre forbindelser.

Kend dine installationer

Da el-installationer er et område, som er kernen i mange hjem og virksomheder, er tilstanden og kendskabet til installationen afgørende af mange årsager. Der kan lurer mange farer bag disse installationer. I de fleste tilfælde kan det forårsage store flaskehalsproblemer, økonomisk tab og i værste tilfælde være årsagen til en brand.
El-Termografering kan bl.a. forebygge:
•    El-tavlebrand
•    Utilsigtet driftsstop
•    Overophedede komponenter der kræver udskiftning
•    Overbelastninger grundet elektronmekaniske fejl

Termografi viser det usynlige
Bliv bevidst om de svage punkter, før de udvikler sig til problemer. Så kan du tilrettelægge den nødvendige fejlretning på dit valgte tidspunkt.

J.H. Termografi ApS er godkendt og certificeret efter gældende regler
Vi er hos J.H. Termografi ApS godkendt og certificeret efter gældende regler, hvilket gør at vi kan termograferer alle slags el-installationer og foretage de nødvendige af- og påmontering af udstyr, herunder el-tavler og diverse. Du kan endda opnå præmie besparelser hos dit forsikringsselskab, hvis der udføres termografering af en godkendt termograf. Hør nærmere hos dit eget forsikringsselskab.

Termografi pris
Vi tilbyder meget konkurrencedygtige priser, udført med det førende udstyr indenfor feltet. Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.